ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Πολύτιμη πείρα & κατάρτιση στο εργατικό δίκαιο

Εταίρος (partner) της δικηγορικής εταιρείας

 Γ. ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Άννα Λεβέντη

Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο

διδάκτωρ Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών με άριστα, Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, απόφοιτος της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, με 15ετή εμπειρία σε  υποθέσεις κυρίως εργατικού δικαίου, μέλος της συντακτικής ομάδας του περιοδικού Δελτίον Εργατικής Νομοθεσίας.

Ξένες Γλώσσες, αγγλικά-γερμανικά.

Συνεργάτες είναι οι δικηγόροι

Ιωάννης Πίκουλας

Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο

αριστούχος απόφοιτος της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, δικηγόρος και συνεργάτης από το 1989, μέλος της συντακτικής ομάδας του περιοδικού Δελτίον Εργατικής Νομοθεσίας με ιδιαίτερη θεωρητική και εμπειρική γνώση της ενώπιον του Αρείου Πάγου αναιρετικής διαδικασίας, προπαντός επί εργατικών και αστικών υποθέσεων.

Ξένες Γλώσσες, αγγλικά-γαλλικά-γερμανικά.

Θεόδωρος Σαρατσιώτης

Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο

συνεργάτης από το 2001, με μεταπτυχιακό δίπλωμα στο εργατικό δίκαιο με άριστα, απόφοιτος της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, μέλος της συντακτικής ομάδας του περιοδικού Δελτίον Εργατικής Νομοθεσίας, με ιδιαίτερη εμπειρία στο εργατικό δίκαιο.

Ξένες γλώσσες, αγγλικά-γερμανικά.

Αικατερίνη Λεβέντη

Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο

δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, απόφοιτος της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, ασκεί μάχιμη δικηγορία επί 30ετία. Ασχολείται με θέματα αστικού δικαίου και ειδικότερα εργατικού δικαίου και του δικαίου της υγείας. Διετέλεσε ειδική σύμβουλος στη Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Εργασίας, νομικός σύμβουλος, υπεύθυνη νομικών υπηρεσιών σε μεγάλες εταιρείες του χώρου της υγείας και των ραδιοτηλεοπτικών μέσων και ως δικηγόρος φορέων στο χώρο του πολιτισμού. Απασχολείται και με υποθέσεις ιατρικών σφαλμάτων, αποζημιωτικών τύπου και συνεργάζεται για θέματα εργατικού δικαίου με φορείς του δημόσιου τομέα και μεγάλες επιχειρήσεις. Απόφοιτος του Α’ Αρσακείου Λυκείου Ψυχικού. Γνώση αγγλικής και γαλλικής γλώσσας.

Μακρά και τακτική συνεργασία

έχει, επίσης, η δικηγορική εταιρεία Γ. ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ  με τη δικηγορική εταιρεία «ΚΑΡΟΥΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ και Συνεργάτες» Εργατολόγοι - Δημοσιολόγοι, Ακαδημίας 35, Αθήνα, 106 72, e-mail: karouzos@otenet.gr, τηλ.: 0030 2103838412 καθώς και με το δικηγορικό γραφείο της ΟΥΡΑΝΙΑΣ Β. ΖΕΡΒΟΜΠΕΑΚΟΥ, Διδότου 55, Αθήνα, 106 81, email: rzervo@gmail.com,
τηλ.: 0030 2103306989.

Κερδίζουμε, πάντα, την εκτίμηση & την εμπιστοσύνη όσων απευθύνονται σε εμάς!
Είμαστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι
στην προστασία των εργατικών δικαιωμάτων.


Επικοινωνήστε με τη δικηγορική εταιρεία
Γ. ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

 

Έδρα της δικηγορικής εταιρείας: ΒΟΥΛΑ, Τηλ.: 210 9657406
 ΑΘΗΝΑ, ΤΚ 106 80, οδός Σόλωνος 41, Τηλ.: 210 3601418

law@profgleventis.gr